Konténerházak

Konténerházaink egyedi igények szerint készülnek, és számtalan funkcióra alkalmasak. Gyors átfutási idővel biztosítunk megrendelőinknek üzemi kezelőépületet, technológiai konténerházat, portaépületet, őrkonténert...stb.

Speciális igényekre is tervezünk, gyártunk: elektromos elosztó, kapcsolótér is készülhet a megrendelő igényeinek figyelembevételével, akár gyártelepi átadással, akár a kívánt helyszínre telepítéssel. Lehetőség van az egyes elemek sorolására is, így egyedi alaprajzok is kialakíthatók, akár kétszintes, vagy magas-tetős változatban is.

Alapozásra általában nincs szükség, a konténerek térbetonra, vagy a sarkokon elhelyezett járdalapokra állíthatók.Hegesztett acél vázszerkezettel, hőszigetelt kivitelben készülnek. A külső burkolat LINDAB festett, horganyzott acél trapézlemez, a belső laminált bútorlap, esetleg fémlemez. A nyílászárók fém, illetve műanyag szerkezetűek, hőszigetelő üvegezéssel. A padló PVC, vagy gumiburkolatú, igény esetén álpadlós kialakítású. Az elektromos vezetékek rejtetten szereltek, az épület kapcsolókkal, dugaljakkal, világítótestekkel, elosztóval ellátott. A fűtés elektromos fali fűtőtestekkel történhet, illetve klímaberendezés beépítése is lehetséges.

Konténereink szélességi mérete általában 2500 mm, hossza tetszőleges, magasságát a szállíthatóság határozza meg, általában 2600 mm. Specialitásunk, hogy megrendelői igény szerint, egyedi méret és elrendezés szerint is legyártjuk a konténereket.

Az alábbiakban bemutatunk néhány példát egyedi igények szerint megvalósult konténerekről, és lehetséges típusokról.

Konténerházaink lakás céljára történő alkalmazása sajnos nem lehetséges.

Korlátozott darabszámban konténerházak bérlésére is tudunk lehetőséget biztosítani.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!