DURLUM Álmennyezet

németországi Durlum cég álmennyezetei, a sok fajta típus, méretválaszték, szín, egyedi megoldások, valamint a fejlett gyártástechnológia révén, széleskörű felhasználást tesznek lehetővé. A tervezői elképzelések szabadon megvalósíthatók, egyedi vonalvezetés és táblaméret, íves kialakítás, tört, szilánkos szerkesztésű felület egyaránt lehetséges.

A számtalan alkatrész és kapcsolóelem könnyű szerelhetőséget tesz lehetővé, pl. jól megoldhatók a más szerkezetű álmennyezetekhez és oldalfalakhoz történő csatlakozások, az optikai álmennyezetek akár látszatfugával is csatlakoztathatók az oldalfalakhoz, ez esetben az álmennyezet szinte „úszik” a térben.

fém álmennyezetek teljes választéka megtalálható a Durlum termékek kínálatában (zárt, perforált, akusztikus, optikai, raszteres, lamellás, paneles), melyek megfelelnek a magas esztétikai követelményeknek, és többfajta előnnyel rendelkeznek; könnyű tisztíthatóság, hangelnyelés - hangszigetelés kialakíthatósága, világítástechnika, klíma- és tűzvédelmi rendszerek elemeinek problémamentes elhelyezhetősége. További előny, hogy környezetbarát (oldószermentes felületkezelés) és újrafelhasználható anyagok felhasználásával készülnek.

A különböző álmennyezetekhez a DURLUM cég biztosítani tudja az adott típushoz tartozó világítótesteket, illetve világítási rendszereket is.

 

Fajták

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!