MERO Álpadlók

Álpadlókkal igényes belső terek alakíthatók ki, esztétikus és egyúttal praktikus megoldás. Alkalmazásával az épületgépészet, az elektronika, és az informatika különböző vezetékei láthatatlanul jutnak el a szükséges helyekre, de közben mégis hozzáférhetőek maradnak, lehetővé téve ezzel a használat során később felmerülő változtatásokat.

Bővebben

Konténerházak

Konténerházaink egyedi igények szerint készülnek, és számtalan funkcióra alkalmasak. Gyors átfutási idővel biztosítunk megrendelőinknek üzemi kezelőépületet, technológiai konténerházat, portaépületet, őrkonténert...stb. Speciális igényekre is tervezünk, gyártunk: elektromos elosztó, kapcsolótér is készülhet a megrendelő igényeinek figyelembevételével, akár gyártelepi átadással, akár a kívánt helyszínre telepítéssel. Lehetőség van az egyes elemek sorolására is, így egyedi alaprajzok is kialakíthatók, akár kétszintes, vagy magas-tetős változatban is.

Bővebben

DURLUM Álmennyezetek

A németországi Durlum cég álmennyezetei, a sok fajta típus, méretválaszték, szín, egyedi megoldások, valamint a fejlett gyártástechnológia révén, széleskörű felhasználást tesznek lehetővé. A tervezői elképzelések szabadon megvalósíthatók, egyedi vonalvezetés és táblaméret, íves kialakítás, tört, szilánkos szerkesztésű felület egyaránt lehetséges. A számtalan alkatrész és kapcsolóelem könnyű szerelhetőséget tesz lehetővé, pl. jól megoldhatók a más szerkezetű álmennyezetekhez és oldalfalakhoz történő csatlakozások, az optikai álmennyezetek akár látszatfugával is csatlakoztathatók az oldalfalakhoz, ez esetben az álmennyezet szinte „úszik” a térben.

Bővebben
Vegye fel velünk a kapcsolatot!